Nisu poznate činjenične izjave o tome možete li vjerovati kanadskim internetskim ljekarnama?

Nisu poznate činjenične izjave o tome možete li vjerovati kanadskim internetskim ljekarnama?

SadržajNajbolja strategija za korištenje za Optum RX – brza, besplatna isporuka na receptNajveći vodič za Medicare mogao bi uštedjeti milijarde kupovine generičkih lijekova na Marku …

Slika Jeste li ikad prije bili u iskušenju da svoje lijekove izvuku iz internetske trgovine ili druge internetske stranice? Neke ljekarničke stranice djeluju legitimno i nude udobnost, privatnost, troškove financijske uštede kao i zaštitne mjere za kupovinu lijekova.

FDA upozorava da postoje brojne nesigurne internetske trgovine lijekovima koje izjavljuju na tržišnim lijekovima na recept s duboko smanjenim troškovima, često bez poziva na recept. Ove internetske prodavaonice lijekova obično tržišta nisu odobrene, lažne ili na drugi način štetni lijekovi izvan zaštitnih mjera koje su ispunile akreditirane trgovine drogama. Mnoge opasne internetske ljekarne koriste lažne “fronte trgovine” kako bi oponašali certificirane trgovine lijekovima ili da vjeruju da njihovi lijekovi dolaze iz zemalja s visokim sigurnosnim standardima.

Ovi lijekovi mogu biti lažni, završeni ili na drugi način štetni za vas i vašu obitelj. Točno kako možete obavijestiti da li na internetskoj ljekarni legitimno radi?

Nisu akreditirani u Sjedinjenim Državama, a također i vaš državni odbor farmacije. Nemate akreditiranog ljekarnika na osoblje koji će se baviti vašim pitanjima. Pošaljite lijek koji izgleda različito od onoga što dobivate u vašoj tipičnoj trgovini lijekovima ili stiže u pakiranje proizvoda koje je slomljeno, naštećeno, na stranom jeziku, nema isteka isteka ili isteka isteka.

Prodajte svoje podatke na raznim drugim web stranicama. Ove trgovine lijekovima obično tržišne lijekove koji mogu biti opasne jer mogu: imati i mnogo ili malo energetskog sastojka koji vam je potreban za liječenje vašeg stanja ili problema.

Pouzdana mrežna ljekarna

Imati pogrešne aktivne sastojke ili druge nesigurne spojeve. Aktivna komponenta proizvoda prihvaćenog medicine je ono što lijek čini pouzdanim za bolest ili problem koji je namijenjen liječenju. Ako lijek ima nepoznate aktivne sastojke, može prestati raditi na određenom rezultatu, može imati neočekivanu komunikaciju s drugim lijekovima koje uzimate, može pokrenuti opasne negativne učinke ili može pokrenuti razna druga značajna pitanja zdravlja i dobrobiti, poput glavnih osjetljive reakcije.

Postoje sredstva koja možete odrediti sigurnu internetsku ljekarnu. Ove ljekarne: stalno zahtijevaju liječnički recept. Ponudite fizičku adresu, a također i telefonski broj u Sjedinjenim Državama ima licenciranog ljekarnika za osoblje kako bi odgovorio na vaše probleme. Akreditirani su s državnim odborom trgovine drogama. Još jedno sredstvo za jamstvo da koristite bez rizika i zakonska internetska ljekarna jest ispitati potvrdu o trgovini lijekovima u državnoj bazi podataka o certifikatu farmaceutskih certifikata pomoću alata za lokaciju na FDA-inom, sigurnom, RX web mjestu.

Jednostavno nam treba vaš recept. Kad imamo vaš recept, liječit ćemo ostalo. Provjerit ćemo da li je vaš recept siguran i pouzdan prije nego što vam ga pošaljete poštom.

TIN RX: Internetska ljekarna i telehealt stvari koje treba znati prije nego što ovo dobijete

Članci iz američkog zdravlja i wellnessa & Prednosti droge daju se ovdje uljudnost

A to su službene informacije samo za zemlje u kojima se lijekovi poput kanadske trgovine lijekovima cialis ne nude preko šaltera. Dok se na ovim lijekovima sastoje, ako imate upita o korištenju viagre nakon što ste uklonili prostatu.